Vuoden 2023 kesälle on suunnitteilla pentue. Kysy rokeasti tulevasta pentueesta. Myös vuodelle 2024 on suunnnitteilla pentue.

Ensimmäsenä Suomessa 100% KKA pentue vuonna 2015

Suunnitteilla 100% KKA,n yhdistelmä jolle myös KKA,n rekisterikirjat SKL,n rekisterikirjojen oheen.

Pentueemme kummeina toimivat KKA,n pitkänlinjan kasvattajat, jotka takaavat pentueemme olevan aitoja alkukantaisia kainkoiria.

Jokaisella pentueella on kattava, vähintään 6 sukupolvea kuvineen oleva kartoitus, josta voit nähdä pennun taustaperimän. 

Takuu yhdistelmän olevan aito alkuperäinen Japanilainen linjayhdistelmä ja hyvät hermorakenteet molemmilla vanhemmilla!! Vanhemmat terveystarkistettu ennen "luomuastutusta"  Asuvat suomessa ja voit tutustua niihin myös kotioloissa 🙂 

Mukaan tulee runsas ja kattava pentupaketti sekä kasvattajan tuki.

Pennut on vakuutettu. Eläinlääkärin tarkistamat SKL,n kaavakkeen mukaisesti sekä lämpösirutettu.

Pennut kasvatetaan kodinomaisesti ja opetetaan ulos sekä moninaisiin tapahtumiin/tilanteisiin!

Jos sinua kiinnostaa tulevat yhdistelmämme ota rohkeasti yhteyttä ja kerromme lisää!

Kauttamme tyytyväisiä pennun omistajia sekä sijoituskoteja 🙂

Jokaisen pennun tulevat omistajat ovat luonamme käyneet, tutustuen kotioloissa kainkoiriimme sekä sijoituskoiriimme ja kasvatteihimme!

Yhteydenotot,

p. Paula 050- 911 8196  S-postilla  kainkoira@gmail.com

Contact English, kaikenfinland@gmail.com , +358 50 911 86 55 ( 050 911 86 55 )

Before you call, send me whatsApp or messenger message.

 

Marraskuu 2017 on ensimmäisen kainkoira pentueemme KKA rekisterinumerot Suomen Kennelliiton tietokannassa ER-rekisterinumeron alla, joten nyt on julkisestikin nähtävissä kasvattiemme 100% KKA- kanta (todistettavasti). Jatkossa tulee kaikille kasvateillemme samainen toiminto SKL,n tietokantaan kunhan saamme Japanista KKA rekisterit. Tässä yksi linkitys jonka avulla näette kuinka se KKA rekisteröinti näkyy 🙂

Koko ensimmäinen pentue virallisesti terveystarkistettu ja tulokset ovat loistavat ❤ 

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=ER21214%2F15&R=317

 25.10.2020 nyt on kennelimme koirista terveystarkistettu tuonneista 7. ja Pimun ensimmäisen pentueen kaikki 4 sekä Viivin ensimmäisestä pentueesta 4. Kirin ensimmäisestä pentueesta puolet.

Usealta myös selkäkuvaukset joita tulemme jatkossa tekemään vähintään niille keitä tulemme kasvateista käyttämään jalostukseen. Vuoteen 2020 mennessä Suomessa prosentuaalisesti eniten terveystarkistettu jälkeläisiä. Lisää tulee tarkkeihin kun omistajat kerkiävät kiireiltään.